KÜREMER, bir sonraki ESIL Araştırma Forumu’nun taslak programının hazır olduğunu bildirmekten çok memnundur. Başvurular arasından yirmi üç tebliğ seçilmiştir ve tebliğ sunucuları, Araştırma Forumu boyunca ESIL Yönetim Kurulu üyelerinden ve davetli uzmanlardan tebliğleri hakkında yorumlar alacaklardır.

Araştırma Forumu, ESIL (Avrupa Uluslararası Hukuk Derneği) üyelerinin devam etmekte olduğu araştırmalar hakkında farkındalığı artıran akademik bir konferanstır. Hedef kitlesi, kariyerlerinin başlarında olan akademisyenler ve özellikle ileri doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılardır.

ESIL Araştırma Forumu 21 Nisan Perşembe ve 22 Nisan Cuma günleri, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçekleşecektir. Kayıtlarımız başlamıştır. Kaydolmak isterseniz lütfen 30 Mart 2016 tarihinden evvel ESIL-RF2016@ku.edu.tr adresiyle iletişime geçin.